| Adverteren | Over Ons |  Contact | 

Winnaars Just4fun maandkal;ender 2018

 

 

Goldenretrieverfokkers.nl jaarkalender 2019, die wil je toch hebben?

 

JAARKALENDER 2019

Net als alle 10 voorgaande jaren maken we ook in ons 11e jaar, weer een prachtige jaarkalender voor 2019.
Wilt u ook graag een foto van uw hond(en) op deze kalender staan voor 2019, dan kunt u met maximaal 5 foto’s meedingen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen, die onze website bezoekt, mag foto’s (maximaal 5) insturen, met de restrictie dat er maar één foto per persoon een winnende kan zijn. Dat het om Goldenfoto’s gaat behoeft geen verdere uitleg. Ze hoeven ook niet seizoensgebonden te zijn. En zoals jullie van ons gewend zijn, ontvangen de eigenaren van de 12 uitgezochte foto’s de prachtige jaarkalender GRATIS!

Stuur uw kleurenfoto('s) in de originele bestandsgrootte naar goldenretrieverfokkers@xs4all.nl. Let er op dat de korte kant van de foto minimaal 1600 pixels moet zijn.
Schrijf in de mail de stamboomnaam, het stamboomnummer van de hond, naam eigenaar, adresgegevens en emailadres. Zodra de foto bij ons binnen is, ontvangt u van ons een bevestiging.

Sluitingsdatum: 1 december 2018

We hebben weer een aantal Golden Retriever fokkers bereid gevonden die alle foto’s naar de maanden gaat rangschikken en daaruit de naar hun mening de beste foto per maand uit zoeken.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Na 5 december kunt u via onze website de jaarkalender bestellen.
Blijf op de hoogte door af en toe een kijkje te nemen op onze website.

Doe mee en stuur uw prachtige foto('s) in om ook een kans te maken om geselecteerd te worden voor de jaarkalender van 2018!

Wil je iemand onze verjaardagskalender voor Sinterklaas of Kerstmis cadeau geven, klik dan hier om deze alsnog te bestellen.
Let op, we hebben er nog maar een paar!